martes, 1 de diciembre de 2009

VILASSAR 1 CASTELLET 3

Partit força complicat per a guanyar, tot s'ha de dir les noies del Castellet son superiors a nosaltres!

La primera part, va començar be vull dir, ven colocades al nostre terreny de joc.
Però a les noies del Castellet els hi va costar poc ficar-nos el primer gol del partit, que aixo volia dir que el resultat era 0-1! Pero com sempre varem seguir lluitan!!
Quasibe acavant la primera part..am un xut desde fora l'area varem aconseguir el nosltre primer gol per empatar a un la primera part.

La segona part ja va ser una altre història les "FIGHTERS" estavan cansades però no volia dir que ens desanimesim no no! Com be va dir el Ricky la segona part va començar de nou!
Tot i així a les noies del Castellet els i costava vastant entrar dins l'area els primers minuts del segon periode. Per part nosaltra, aquest partit no varem poder fer bons xuts, encara que alguns van ser aturats per a la portera contaria. Tot i així amb un cotratac de 2 contra 1+la portera les noies del Castellet van desempatar el partit! Varem seguir jugan com podiem, intentat tornar a empatar el partit. Però no va poder ser perqué amb un xut desde fora de l'area fet per l'equip contari va entrar a la nostra porteria. El partit va quedar 1-3 però les "FIGHTERS" vam jugar com sabien i sense parar de lluitar! S'ha de dir que varem jugar força be!!