domingo, 13 de diciembre de 2009

VILANOVA 7 VILASSAR 2

Aquest cap de setmana hem jugat contra el Vilanova.
Partit força dificíl de guanyar però tot i aixi nosaltres hem fet un bon partit.
Nomes començar el primera part, nosaltres ens hem avançat amb el marcador amb un xut desde fora l'area, el partit començava força be. Avui s'ha de dir que la pilota era mes dominada per el Vilanova, pero ens hem sapigut organitzar bastant be. Amb una jugadora suelta dins l'area al segon pal ens han aconseguit empatar el partit. Nosaltres hem seguit plantan cara durant tot el partit, i hem aconseguit marxar a la primera part amb un 4-1.
La segona part ha sigut una altre història, al començament de la segona part als primers deu minuts hem aguantat molt be el partit amb el resultat 4-1 i hem tingut algunes ocasions de gol que han sigut aturades per la portera. Però despres d'un temps mort demanat per el nostre entrenador, la cosa a empitjorat hem tingut el mal moment del partit i gracies a això les noies del Vilanova han aprofitat per a marcar 3 gols bastant seguits que significava que anavem 7-1.
Als pocs minuts del partit hem tingut una ocasio de gol amb un 1 contra 1, que hem sigut capaçus de marcar el gol. No ha sigut un mal partit, hem jugat com sabem i força be. Cal destacar les bones parades de la nostra portera, i el bon joc de totes les jugadores!
Equiipo hem de seguir lluitan com sempre i intentar fer bons resultats, no passa res unes vegades es guanya i altre es perd!