domingo, 20 de diciembre de 2009

VICTÒRIA DISPUTADA PER A LES FIGHTERS.

Aquest cap de setmana hem començat la segona volta de la lliga.
Ens tocava contra el Voltregà i ha estat una victòria molt disputada amb 2 gols nostres ( els 2 de la Sílvia" la gran pixixí de l'equip").
Vam fer més de 10 faltes d'equip i per això ens van xutar una falta directa que per sort la nostra súper portera ( l'Ariadna ) va parar i la jugadora no va tenir temps a rematar perquè nosaltres ja havíem arribat a l'àrea per defensar.
Abans de començar vam escalfar com sempre, bé no com sempre, no era el Ricky qui estava allà per preparar-nos, sinó que era la Marga ( una gran preparadora física, per cert ) va ser un escalfament molt divertit, fins i tot vam fer una mica de hip-hop.
Després d'aquest escalfament tant xulo, ens vam posar els patins i vam pujar cap a la pista on s'estava acabant el partit del benjamí A.
El Ricky ens va explicar les jugades del partit i vam sortir a jugar el partit. Fins al final de la primera part cap dels 2 equips havia marcat, però llavors la Sílvia passant per darrera la porteria va marcar el primer gol del partit.
A la mitja part, mentre escoltavem la tàctica per la segona part, el Barça va marcar el segon gol i la Sílvia, que és de l'Espanyol, una mica enfadada perquè el Barça havia guanyat, va sortir a la pista i va marcar el segon gol.
Com ja he dit ens van picar una directa per la desena falta d'equip.

Va acabar el partit amb una altra victòria per a les Fighters.
VISCA LES FIGHTERS!!!!

3 comentarios:

  1. Bona crònica!
    En tot moment vau dominar el partit!

    Vaig fer l'escalfament amb molt de gust, i l'Aida tenia moltes ganes que'l fes.

    un petonàs a totes!!!

    ResponderEliminar
  2. Tampoc cal dir la pixixi hahaha....m'ha fet gracia! Molt be la crònica!

    Un peto noies i anims x el proxim partit!

    ResponderEliminar
  3. Bona crònica!! m'ha agrada molt llegir-la!!

    Nicolau

    ResponderEliminar