domingo, 4 de octubre de 2009

VILASSAR 8 OLESA 2

Si, si ja tenim 3 punts mes!
Aquest dissabte hem jugat contra l'Olesa.

A la primera part les noies de l'Olesa apretaven una miqueta i varen tenir varies ocasions de gol que l'Ariadna, la nostra portera va poder aturar. Despres d'uns quants minuts varem marcar el 1-0 i això va servir per trancar una miqueta l' empenta de l'Olesa. Tot i així despres d'un 4-0 per part nostra, les noies de l'Olesa van aconseguir marcar un gol que ja els i ajudava a pujar el resultat.

La segona part va començar com la primera. Les noies de l'Olesa apretaven força, i van aconseguir fer el seu segon gol. Pot ser degut al seu cansanci ja que no tenien cap recambi el partit es va trencar al nostre favor i vam aconseguir posar-nos 6-2 molt rapidament. Despres d'aqui ja tot va ser mes fàcil i vam aconseguir fer el 8-2 definitiu.