sábado, 3 de octubre de 2009

PARTIT VOLTREGÀ 3 VILASSAR 4

Bona tarda dissabte passat vam al camp del Voltregà.

Partit força complicat però que al final ens-n'hem ensortit !!.
Doncs bé, la primera part ha començat bé .. és a dir, cadascuna feia la feina que havia de fer. Després d'unes grans aturades de l'Ariadna .. les noies del Voltregà varen aconseguir marcar 2 gols (2-0). Però així no va acabar la primera part, NO NO!. Quan faltaven quasi bé 4 minuts per finalitzar-la .. Amb dos bons xuts vàrem aconseguir un marcador de 2-2.

La segona part, gràcies al nostre entrenador, en Ricky, va anar força bé. Vàrem començar de nou i a les noies del Voltregà els va costar més entrar dins l'àrea. Però en un error nostre ens van marcar el 3-2. No ens vàrem desanimar perquè el partit es podia guanyar i vàrem continuar lluitant, fins aconseguir marcar 2 gols més fins deixar el marcador en el definitiu 3-4.

De totes maneres després del gran esforç que vam fer, els últims minuts ho vam passar una mica malament per aguantar aquest magnífic resultat.

FELIÇITATS NOIES, SEGUIM AIXÍ. HEM COMENÇAT FORÇA BÉ!

En primer lloc voldria felicitar a l'entrenador que ens ha ajudat per aconseguir un bon resultat, en segon lloc a totes les jugadores per les ganes que hi han ficat dins la pista en un partit molt complicat , i en tercer lloc, al públic, que ens ha animat molt. Seguiu així !! :)