domingo, 11 de octubre de 2009

MATARÒ 2 VILASSAR 4

Ahir no vam tenir el dia! Però al cap i a la fi...3 puntets...
Partit bastant avorrit a la primera part.
Però, tot i aixi, als pocs minuts varem aconseguir el primer gol.. per tant, el resultat era 0-1.
En aquest primer periode encara hi va haver 1 gol mes per a cada equip.
Amb lo qual la primera part va acabar amb el resultat de 1-2 i un joc una miqueta embarullat.

La segona part va estar força disputada, ja que els dos equips varem tenir forces
ocasions de gol.Quan nomes faltaven sis minuts per la fi del partit el resultat encara
era de 1-2, però amb un xut desde una distancia de tres o quatre metres fora de l'area
vam aconseguir marcar el gol que ens donava una mica de tranquil.litat.Dos minuts mes tard
aconseguiem marcar el quart gol, que no va ser el definitiu ja que el Mataró abans que el partit
acabes marcà el seu segon gol, deixant el resultat en el 2-4 definitiu.

A VEURE SI TENIM SORT I CONTINUEM AMB AQUESTA RATXA GUANYADORA!