martes, 9 de febrero de 2010

VILASSAR 8 CERDANYOLA 0

Aquest cap de setmana hem jugat a casa contra el Cerdanyola.

Ha estat un partit, que a priori es presentava fàcil, i aixi va ser. Però no per això menys interessant que els altres. El resultat va ser clar, 8 a 0, però la primera part va ser una mica igualadeta. Dona goig veure a les petites del Cerdanyola patinar sense parar per intentar fer el gol. Desde aquí les vui animar a continuar així, que segur que els resultats els hi arrivaran.

La segona part, ja va serr una mica més desequilibrada i vam poder marcar els gols que resultaven fins a vuit.
Feliçitar a la nostra petita Aina, que va deixar la porta a "CERO" i com ja li vem dir la setmana passada, els minuts arribarán; aquesta vegada a jugat tot el partit