sábado, 20 de febrero de 2010

COPA GENERALITAT: VILANOVA 5 - VILASSAR 1

Impressionant partit viscut aquesta tarda a Vilanova. Resultat una mica enganyós, ja que fins a pocs minuts per la finalització del match el marcador ha estat molt ajustat, però al final hem pagat molt car l'esforç de tot el partit i hem encaixat 3 gols en els últims 4 minuts.
Amb una defensa molt ben treballada y una grandíssima actuació de l'Ariadna (portera), el Vilanova ha patit de valent per poder marcar, així i tot, l'equip ha marxat al vestidor a la mitja part perdent 2-0.
La segona part ha estat més intensa, i ha tingut els seus fruits, aconseguint fer pujar el nostre únic gol al marcador amb un contraatac perfecte de la Sílvia, i possar una mica de pressió al Vilanova. Però tot aquest desgast físic ens ha passat factura al final i ha deixat el marcador amb un 5-1, una miqueta injust per com s'ha lluitat.
Moltes felicitats i ànims a totes, esteu fent una temporada genial i crec que tothom està gaudint molt amb vosaltres.

Felicitar al Vilanova per el joc desplegat i desitjar-li sort en la final.

Aprofito per comentar que avui ens han comunicat que Vilassar serà la seu de les finals del Campionat de Catalunya de Femení Base els dies 17 i 18 d'abril.

http://www.fecapa.cat/continguts/circulars_20100211_1625/Circular%2051.pdf

Ricky

3 comentarios:

  1. Estem d'acord! Impressionant partit! i Impressionant equip! Han lluitat totes de valent, i s'ho han passat en gran veient la resta de partits, ha estat un cap des setmana d'hoquei molt intens, i MOLT DIVERTIT!

    ResponderEliminar
  2. Gran partit noies, pero molt complicat esta clar que em plantat cara!
    PD: Margaa...el finde a estat suuuper suuuper be pero la multa final.. jajajajajaj! ens veiem...

    ResponderEliminar