domingo, 24 de enero de 2010

EL DERBI

Avui diré la meva,
Ahir vam comprovar el que ja sabíem, que la Sílvia és una jugadora molt important en el nostre equip. Crec que hi ha poques coses que em facin tanta ràbia com perdre davant el Mataró!

Sincerament, penso que ahir el Ricky es va poder equivocar al trigar massa en fer entrar a la pista a la Sílvia, però l'esport és per als valents, i aquest entrenador n'és un bon exemple, perquè a la grada tots apretem el cul quan canvia a la Sílvia o a l'Ariadna però l'equip se'n surt, penso que donar confiança a totes les jugadores és molt important i necessari per a sentir-te part d'un grup, aquest és el secret d'aquest equip, la cohesió i bon rotllo que s'hi respira, tant de bó tots els entrenadors fossin tant valents i sabéssin prescindir dels jugadors "imprescindibles".

Ahir, després d'una bona primera part, vam tenir una davallada de 5' que ens va fer anar de cul la resta de partit. Ja sabem que la jornada d'ahir era important per a fer un gran pas per estar a la tant DESSITJADA FINAL, tant dessitjada perquè la passada temporada se'ns va vetar, però EQUIP, NO PASSA RES! Encara queden partits claus, i com el vostre nom indica sou unes autèntiques lluitadores!

Tinc plena confiança en aquest GRAN equip i el seu GRANDÍSSIM entrendador!!! Arribarem a la final!!!
Per cert, aquestes alçades ja porto recorreguts uns quant pobles i grades d'hoquei d'arreu de Catalunya i mai m'he trobat amb un públic tant IMPERTINENT I MALEDUCAT, com el de Mataró. Si no ho dic rebento!!!

VISCA EL VILASSAR!

VISCA LES FIGHTERS!!!



1 comentario:

  1. Estic totalment d'acord amb tu, tambe s'ha de dir que tothom s'acivoca!!

    Un peto ben foooort a tothom i no passa res! Intentarem passar a la final!!

    ResponderEliminar