domingo, 31 de enero de 2010

BIGUES I RIELLS 2 VILASSAR 2

Aquesta mateixa tarda hem jugat a Bigues i Riells!
Molt bon partit, un del millors que hem fet; per no oblidar, hem pogut aconseguir 1 punt més! Per això, abans de res, vull felicitar a totes les meves companyes, en especial a l´Ariadna, que ha estat genial, i a la Aina, la nostra segona portera que avui no ha tingut minuts però ha patit tant com les demés per aconseguir aquest puntet. Segur que tindrà els seus minuts en els próxims partits.
A la primera part hem sortit molt organitzades tant a la defensa com a ladavantera, i ens hem adonat que l'equip contrari no tenia el dia.. i ho hem pogut aprofitar.
Ens avançàvem al marcador amb un 2 contra 1. Les Fighters hem aconseguit que durant tota la primera part no hagués massa perill a la nostra àrea, amb moltes pilotes robades i moltes ocasions de gol desaprofitades.
La primera part a finalitzat amb un 0-1, un resultat que per a nosaltres ja hi havia prou!
La mitja part ens ha servit perquè el nostre entrenador, el Ricky, rectifiques algunes coses que
avui al partit no estàvem fen be (que eren poques) i per a recarregar les piles per el segon
període.
La segona part ja no era tan tranquil·la com la primera, el Bigues pressionava.. i ho feia de valent. Però ens hem ensortit bastant bé!
Amb un gol quasi be com el de la primera part, em pogut aconseguir el 0-2!
Fins el minut 10 del segon període em aconseguit que la nostra porteria
es mantingues a 0. Però el Bigues seguia pressionant i aconseguia el seu primer gol.
Ja faltaven segons per que el partit finalitzes ( realment ja hauria d´haver finalitzat, ja que el crono ha estat parat uns 20 segons més o menys ) i amb una miqueta de mala sort , per una bola perduda a camp contrari, ens han agafat en contraatac i ens han fet el segon.......
En definitiva, un molt bon resultat a una pista molt , molt, molt, complicada.