domingo, 1 de noviembre de 2009

VILASSAR 11 BLANES 5

Ahir vam jugar contra el C-H. Blanes.

Aquest partit el podriem dividir en dues parts:

Una part molt malament jugada per part nostre, tot s'ha de dir.Ni les devanteres ni les defensores feiem res vam deixar la nostra portera venuda (Perdo,perdo Aina)
I una altre molt millor jugada que ens va servir per guanyar el partit.
Tot i aixi les noies del Blanes van acoseguir marxar al vestidor amb un 1-4 a la primera part.

A la mitja part el Ricky en va possar les piles, en va animar! El partit no estava perdut i si,si o vam aconseguir.
Varem sortir molt animades i nomes vam nesecitar 5 minuts per a remontar un marcador que s'ens havia possat molt,molt,molt complicat!
La segona part ja va ser una altre historia el joc estava dominat per nosaltres, a les jugadores contraries els hi costava molt entrar dins la nostra ares. Tot i aixi quan ja navem 9-4 amb una pilota suelta dins l area van fer el seu primer gol del segon periode, pero a nosaltres no ens va afectar massa vam seguir jugant com sabiem i vam aconseguir un bon resultat despres de lo complicat que va ser remontar-lo.
Al final del partit es va quedar el marcador amb un 11-5.