martes, 24 de noviembre de 2009

LLORET 1 VILASSAR 9

Aquest dissabte hem jugat contra el lloret.

Varem jugar a la pista de fora, ja que no estem gaire acostumades a jugar partits a pistas
exteriors.

La primera part va començar força dominada per a nosaltres. Tot i que no ens trobabem massa comodes jugan en aquella pista, vam ser nosaltres qui vam fer el primer gol del primer periode. En aquesta primera part, ja que les noies del Lloret no ens presionaven massa, vam poder fer moltes jugades bones. El resultat final de la primera part va ser amb un 0-4 final al marcador.

La segona part, ja es començaven a veure xuts de l equip contrari.
Les noies del Lloret, entraven poc dins de l'area però amb un rebot a dins l'area van aconseguir trencar-nos la porteria fen el seu primer gol i el primer del segon periode.
Nosaltres (com sempre) no ens vam desanimar vem seguir amb les piles posades i fen el que sabem i el que ens diu l entrenador (no totes les coses les feiem be..). Quan faltaven 10 minuts per acavar el partit varem continuar amb la nostra ratxa de gols. Tot i que les noies contraries, semblava que estaven mes organitzades en defensa i costava mes entrar a dins la seva area. El resultat final del partit va ser 1-9.

NOIES, ENS VEIEM DISSABTE CONTRA EL CASTELLAR!!
UN PETO BEN FORT A TOTES!! I ENTRENEU BEN FORT PER A SEGUIR GUANYAN ELS PARTITS COM FINS ARE!!

pd: ja tens la crònica Marga (a casa no va l'internet...)