lunes, 2 de mayo de 2011

I CAMPIONAT DE CATALUNYA / I COPA FEDERACIÓ FEM16

I COPA FEDERACIÓ FEM16

Aquest cap de setmana s'ha disputat el I Campionat de Catalunya i la I Copa Federació Fem16 a Vila-sana. Les nostres jugadores, que van quedar penúltimes a la lliga van poder participar en la Copa Federació, aconseguint el mateix resultat, és a dir, 5enes de la Copa Federació.

Ha estat un cap de setmana força intens i esgotador, sobretot per a les jugadores, que van haver de jugar el primer partit de la jornada a Vila-sana (per tant, van haver de matinar) amb una grada desoladora (no hi havia ni una ànima)...van disputar tres partits en total durant tot el cap de setmana, tots força difícils: Blanes, Sfèric i Castellar. Igual que a la lliga es va poder guanyar el del Castellar, i els altres dos es van perdre de manera força contundent. El partit contra el Blanes va ser dur, però, realment, la derrota contra l'Sfèric (12-1) que anava buscar el golaberaig, va ser pitjor, les noies anaven encaixant els gols mentre el públic de l'Sfèric animava a les seves jugadores com si els hi anés la vida, i a "les fighters" se les veia cada cop més desanimades, sort que, en acabar el partit, van seguir tant positives i animades com sempre, a més, amb la Dana saludant amb elles, sí sí...la Dana!, i cridant amb elles el seu "crit de guerra" (ella deia: - Vilassar, i les altres: - Sí...sí sí sí Vilassar femení) les rialles estaven assegurades.

Vam poder veure molt bons partits d'hoquei femení, i entre partit i partit vam poder anar a veure l'estany, un indret molt bonic!

Pel que fa al pavelló de Vila-sana, en fi, hem vist pavellons millors, més nets, més equipats, més decorats per a una final...això sí, la gent molt amable.

I finalment: el repartiment de premis, aquest acte va quedar força desluit per la constant desconnexió del micro, es van lliurar els premis a tots els equips (en aquest acte es podia percebre perfectament el club que es pren molt seriosament això de l'hoquei femení), el guanyador de la Copa va ser el Manlleu, i el del Campionat de Catalunya l'imparable Palau, UN EQUIPÀS!!!

FELICITATS A TOTES LES GUANYADORES, I A TOTES LES PARTICIPANTS, SOBRETOT A LES NOSTRES NOIES "LES FIGHTERS"!!!


(...) A QUI S'ESFORÇA AL MÀXIM NO SE LI POT DEMANAR MÉS. QUAN INTENTEU FER-HO TANT BÉ COM PODEU, SEMPRE SOU GUANYADORS, ENCARA QUE, DE VEGADES, L'ATRE EQUIP FACI MÉS PUNTS... John Wooden


3 comentarios:

  1. No us perdeu la cara de la Cinta en el minut de silenci!!!

    ResponderEliminar
  2. No aguanto sense riure en un minut de silenci! I menys amb l'Aina Llenas al costat :D. A partir d'avui "intento" jurar que en les minuts de silenci no em posaré al costat de l'Aina Llenas, ni dins ni fora de la pista; si no, un dia em petaré de riure a la meitat del minut( mision imposible...).

    Molt ben jugats tots els partits, i la visita a l'estany divertidisima!
    Cada cop estic més orgullosa de jugar amb les fighters (i amb la Dana!)

    ResponderEliminar
  3. Cinta jo tampoc em posaré més al teu costat, no pu aguantar-me de riure, entre que tu estas rient, que em toques els patins, que fas coses amb l'estick..... i més , no puc aguantar,si aquell minut hagués durat cinc seggons més.....no hauria aguantat.I a fora de la pista a un minut de silenci d'un altre partit, hem vaig haver de marxar a fora perque estva al costat de la Cinta, i no aguantaria, i aquella senyora marmota,marmota... la cinta i jo ja sabem de que parlem.

    Molt bons partits, ens hem esforçat al màxim el que hem pogut.
    Amunt fighters! incluïda la Dana!!

    ResponderEliminar