lunes, 4 de abril de 2011

Vilanova vs Vilassar

Aquest cap de setmana ens ha tocat aixecar-nos molt aviat, ja que teníem el partit a Vilanova a les 9:30. La son ha fet que féssim un començament de partit una mica dolent, ja que ens han marcat 3 gols ens tres minuts.

Desprès vam aguantar una mica amb les parades de la nostra superportera Ari. Fins que l'àrbit xiulés el final de la mitja part el partit estava amb un 4-0 a favor d'elles.

A la segona part vam començar una mica més animades i vam poder arribar millor i més cops a la porteria contraria, tot i que elles van continuar arribant a la porteria i ens van marcar 3 gols més. El partit va acabar amb un 7-0, però les fighters es van esforçar al màxim com tots els partits.

Amunt Vilassar femení!

Club Hoquei Vilassar de Mar, Club Club Vilassar, Vilassar Femení, sempre a punt de guanyar! (amb el ritme de la cançó de la Shakira, Waka Waka, el troç de: "saminamina hehe"........)

PD: Desprès del partit algunes fighters van aprofitar la platja de Vilanova per divertir-se una mica i van acabar construint una jugadora de hoquei amb la sorra de la platja!! (les fotos d'aquesta jugadora ja les penjaré més tard, quan les tingui)