lunes, 20 de septiembre de 2010

Primer partit del SUB-16 vilassar-blanes

Ha començat la nova temporada; hem canviat d'entrenador ( Carlos Bricio ) i de lliga i si l'any passat erem de les més grans de la competició ara som les més petites.

El partit va estar molt bé i, encara que ens guanyessin amb una notable diferència va ser un partit molt ben jugat.Encara que el resultat no hauria quedat igual, si la nostre gran portera( Ariadna ) no hi hagués intervingut, va fer unes parades impressionants.

Vam acabar la primera part amb un resultat de 0-4 a favor d'elles; va ser una part molt ben
jugada. Que gairebé no vam arribar a porteria, sí. I que? Vam defensar molt bé, perquè unes noies tan grans com les que van venir de Blanes, només ens marquesin quatre gols. El resultat de la primera part, ningú se'l imaginava, vam defensar molt bé, ja que les davanteres van fer moltes ajudes.

A la segona part ja hi havia més ambient.Hi va haver moltes ocasions de gol, tant per el Blanes com per al Vilassar.
No vam tenir molta sort a l'hora de fer entrar la bola a la porteria, però quasi hi entra més d'una.

La Duna i l'Aida van demostrar lo bé que driblen, fent alhora unes molt bones jugades.
Vam poder jugar més la pilota en el camp contrari i vam crear més d'una situació de perill a la seva porteria.

El partit va acabar amb un 0-8 (un molt bon resultat) ; no vam poder marcar cap gol, però vam defensar perfectement.
Serà un any complicat, però el superarem amb un èxit, encara que sigui mínim.