lunes, 22 de marzo de 2010

BLANES 1 VILASSAR 8

Aquesta vegada a sigut un cap de setmana intens!
El divendres ens varem enfrontar contra el Blanes.

La primera part les noies del Blanes varen començar força animades i van aguantar sense que nosaltres marquessim cap gol durant els primers 5 minuts del partit, però tot i aixì vam poder marcar el primer gol de la primera part que feia que per part nostreens animessim i començessim a marcar gols. A partir d'aqui el primer periòde no va ser massa difícil.

La segona part va ser mes dominada per part nostre, les noies del Blanes semblava que no varen començar amb les mateixes ganes que van començar al primer periòde. Nosaltres estavam ven col.locades amb defensa impediam que a dins l'area no pogues haber massa perill.
Quant faltaven 7 minuts per acavar el partit varèm fer un canvi de portera i vam treure la nostra super portera AINA :)

Per un error defensiu ens van aconseguir marcar el primer gol del Blanes, que no va afectar gaire.La segona part va ser finalitzada amb un 1-8, que volia dir que sumem 3 punts mes a la notra classificació!!!